Rendhagyó útikalauz azoknak, akik céljaikat élményként akarják elérni
Mi a MENTOUR?
Mi a MENTOUR?

Mi a MENTOUR?

Képzelj el egy naplót, amely segítségével egy lenyűgöző belső utazásra indulhatsz. A cél, hogy az utazás során minél jobban megismerd önmagad, a céljaid, a vágyaid, a kapcsolataid.

A MENTOUR segít abban, hogy ki tudj jönni a komfortzónádból, merj újra megfogalmazni olyan mondatokat, amelyek hatással lehetnek a sorsodra, a jövődre, a kapcsolataidra, a mindennapjaidra.
Támogatás abban, hogy tudatosabban élj, gondolkodj, tervezz és cselekedj. Semmiképpen nem a bölcsek köve. Nem ezoterikus mese, vagy varázslat. Pusztán egy hasznos segítség az utadon.

A MENTOUR voltaképpen egy élménynapló, amit Te töltesz meg tartalommal. A mindennapok taposómalmában egyre több mindent csinálunk gépiesen, megszokásból. Nem mondjuk ki, nem fogalmazzuk meg céljainkat és vágyainkat. Nem élünk, csak létezünk. A MENTOUR segítségedre lesz abban, hogy újra hasznos, értékes időt szánj magadra, megfogalmazz és kimondj olyan mondatokat, amelyek a jövőbe mutatnak, előrébb visznek. Segít, hogy reálisan lásd magad és lásd azt is, hová tartasz. Ezek nélkül ugyanis nem tudsz fejlődni.

Mi hiszünk Benned!


Figyelem! A MENTOUR kereskedelmi forgalomban nem kapható! Amennyiben érdekel az élménynapló, vedd fel a kapcsolatot velünk!